[Q] unlocked tmo blaze not getting att data

I gave my rooted TMo Galaxy Blaze to a friend on ATT. ATT SIM installed, unlock code worked fine. Talk and text on ATT is fine. But no data. searched: Added a new APN.still nothing. Friend called/visited ATT. ATT says: We see it...It should be working..all apn settings are correct...no reason it isn't working....they checked the account and the data plan...It will work they said. But no luck. Could it be the sim card issue I have read about? Thats my next step. Ask ATT to change out sim card. is that reasonable? I'm at my wits end. My friend is 8 hours away..so I'm trying to figure this out long distance. I'm a noob..(you gotta start somewhere).but I have searched and searched and I refuse to give up. Friend is ready to give up..go to TMobile...but I am too stubborn! He shouldn't have to do that.

Someone at a private phone shop looked at it for him. Told him the data problem could be because of the root. Wanted to charge him $40 to "undo" the root. Yes, I rooted the phone but I never changed the ROM. I got nervous about deleting bloatware..afraid of which ones were safe..but the root process shouldn't affect anything right?. Any help is appreciated. I will keep looking for answers.. My next goal is to upgrade the gingerbread to ICS. I think I can do that..but I have some learning to do.

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by ycrist
56 minutes ago
Last post by qreilly
4 hours ago
Last post by shawna64
1 hour ago
Last post by tdibbert
2 hours ago
Last post by luigi10
3 hours ago
Last post by ocie75
45 minutes ago
Last post by gweimann
32 minutes ago
Last post by elton02
1 hour ago
Last post by adele41
4 hours ago
Last post by becker.albina
2 hours ago